sve kategorije
EN

Prikaži informacije

Početna>Vijesti>Prikaži informacije

Magnetska industrija Zhejiang Dongyi 2012. godine, izložba opskrbe hotela u Shenzhenu

Vrijeme: 2012-10-06 Učitavanja: 10

"Nova tržišta, nove poslovne mogućnosti, sada će sudjelovati na izložbi hotelskog zaliha u Shenzhenu!" U opskrbi hotelske industrije široko rasprostranjeni, poznati domaći i strani proizvođači pridružili su se redovima od 6. do 8. studenog na izložbi hotelskih potrepština u Shenzhenu, nedavno, Zhejiang East milion Magnetic Industry Co., tvrtka je odlučna u čišćenju izložbenih kabina, aktivnih izlagača . U trenutnom tržišnom okruženju, otvaranje novih tržišta i iskorištavanje novih poslovnih prilika, izlagači će dobiti čaroliju održivih konkurentskih prednosti.

Zhejiang East milijard Magnetic Industry Co., Ltd. specijalizirala se za proizvodnju usisavača, a trajno podizanje jedna je od najvećih proizvodnih razmjera proizvođača usisavača i rasipača trajnih magneta. Specijalizirani za razvoj proizvoda, proizvodnju i prodaju glavnih proizvoda uključuju mokri i suhi usisavač, kantu za usisavanje pepela; trajno podizanje, automatska sisaljka s trajnim magnetima, pegla za pecanje s trajnim magnetima, prijenosna sisaljka, sisaljka s trajnim magnetom električno magnetsko vješanje a. U "beskrajnoj potrazi za savršenom kvalitetom, pedantnim udovoljavanjem potražnji kupaca" poslovna filozofija pod vodstvom zajedničkih napora cijelog osoblja, brzog razvoja poslovanja tvrtke, proizvoda u cijeloj zemlji i značajnog broja proizvoda koji se izvoze u Europu, Bliski Istok, Jugoistočna Azija, zemlje i regije.

Tvrtka ima naprednu procesnu opremu, jaku tehničku snagu, prakse upravljanja, znanstvene proizvode putem Zhejiang certifikata za kvalitetu i tehnički nadzor. Godine 2004. poduzeća su usvojila certifikat sustava upravljanja kvalitetom lS09001: 2000. Proizvodi za usisavače prošli su GS, CE, ROHS certifikat. U tvrtki "kvaliteta prije svega, nadmoć vjerodostojnosti, temelje se na integritetu" i spremna je iskreno surađivati ​​s prijateljima u zemlji i inozemstvu i tražiti zajednički razvoj.

Organizatori skupova Guangzhou sajam svake godine u svibnju, odnosno lipnju, koji se održava u Xi'anu i na međunarodnoj izložbi opskrbe hotela Guangzhou, uz brojne izlagače i posjetitelje, kao i relevantne industrijske resurse za izložbu koja se održala u studenom u Shenzhenu, postavio je čvrste temelje . 2012. Međunarodna izložba hotelske opreme i pribora za hotelske potrepštine u Shenzhenu, koju je organiziralo Azijsko-pacifičko udruženje Guangdong, direktor Hongkong holandskog udruženja, Macao Federation of Small, Guangzhou, China Exhibition Planning Co., Ltd., Shenzhen Exhibition Co., Ltd. i druge jedinice zajednički organizirane. Izložbe uključuju: potrepštine za kuhinjsku ugostiteljsku opremu, hotelski namještaj, hotelsko platno i uniforme, opremu za čišćenje, potrepštine, potrepštine u predvorju sobe i hotelsku rasvjetu, stolne potrepštine i hotel s porculanom, hotelske inteligentne proizvode, proizvode od kave, vinsku čajnu hranu i piće, hotel hrana. 2012. Međunarodni sajam hotelske opreme i opskrbe u Shenzhenu bit će najisplativija izložba kineskih hotelskih potrepština, stvorit će novi obrazac izložbe kineskih hotelskih potrepština, donijet će značajne ekonomske i socijalne koristi većini izlagača.

Da bi dalje promovirao marku, proširio tržište, Zhejiang East milijard Magnetic Industry Co., Ltd. sudjelovat će na međunarodnom sajmu hotelske opreme i opskrbe u Shenzhenu od 2012. do 6. studenog 8., East milijard Magnet Co., Ltd. iskreno pozdravlja novo i stari kupci da posjete izložbu, posjete, razgovore, narudžbe! Kabina: Kongresno-izložbeni centar Shenzhen, dvorana 2012.

Organizatori izložbi - Guangzhou, China Exhibition Planning Co., Ltd.
Adresa: Grad Guangzhou, Guangzhou Road 900 Jinsui zgrada, 9. kat, blok H (510620)
Telefon: (020) 38866778,38867122 Faks: (020) 22223568
Izložba Shenzhen Co., Ltd.
Adresa: Cai Tian Road, okrug Futian, Shenzhen, 5015 Tower of China Tower, zgrada B, 8A (518026)
Telefon: (0755) 83507908,83507958 Faks: (0755) 83507939