sve kategorije
EN

Vijesti iz tvrtke

Početna>Vijesti>Vijesti iz tvrtke

Radionica Koja je uloga industrijskih usisavača velike snage

Vrijeme: 2016-03-11 Učitavanja: 6

Mnogi će ljudi reći da se isti kućanski usisivač velike snage može koristiti i na tvorničkom podu, a zatim kakav će biti naš učinak?
Prvo, moramo biti jasni kako radi industrijski usisavač.

Industrijski usisavač glavni je način rješavanja problema čišćenja u industrijskoj proizvodnji u području dizajna i proizvodnje. (Načelo vakuuma je upotreba vakuuma za postizanje vakuuma, u svrhu kretanja predmeta koji se pokreću plinom.) Trenutno uglavnom koristimo proizvode koji nailaze na principe vakuuma:

(1) usisavači (uključujući industrijske, komercijalne, kućanske tri kategorije); upotreba usisavača tako da se smeće i prljavština premjeste na mjesto koje moramo prikupiti, poput smeća.

(2) logistika ili rukovanje materijalom; na primjer: na ulagaču, sirovina pomoću vakuuma podignite ili premjestite na određeno mjesto.

Drugo, što je industrijski usisavač?

Industrijski usisavači Razlika između komercijalnih i kućanskih uređaja za pranje iz sljedećih aspekata predstavljaju različite industrijske usisavače, kao i komercijalna i stambena:

(1) :( strukturno drugačiji pristup dizajnu)

Usisavač koji se sastoji od: energetskog dijela, filtarskog dijela, dijela spremnika i nosača te dijela pribora.

dio snage: najdinamičniji dio industrijskih usisavača bio je za industrijski izvor napajanja od 380 volti kako bi se osigurala snažna pokretačka snaga industrijskih usisavača koji su u osnovi konfigurirani industrijski motori od 380 volti i mogu raditi 24 sata izdržljivo.

b dio filtra: odabir dizajna za konfiguriranje različitih filtera od različitih materijala, a poboljšavaju se i različite strukture i metode filtra, poput HEPA filtra (od 0.01 do 0.3 mikrona standardno, itd.) ili dodavanje ciklona (za odvajanje krutih tekućina) učinak filtriranja učinak filtriranja je sasvim drugačiji komercijalni i kućanski uređaji za čišćenje koji smo testirali pokazali su tipična komercijalna sredstva za čišćenje ili kućanstva koja se usisavaju pri visokim koncentracijama prašine, pedeset posto prašine u zraku unatrag, povećavaju sadržaj prašine u zraku i utječu na unutarnje kvaliteta zraka.

c dijelovi bačvi za odlaganje: Bačve za skladištenje industrijskih usisavača, uglavnom nad komercijalnim i kućanskim uređajima za čišćenje, a uzimajući u obzir veliku sposobnost skladištenja nečistoća za čišćenje smeća, dizajn dizala industrijskih usisavača i odlaganje kanti vrlo su prikladni, ovisno o okolnostima ili drugačije različito smeće. kutija ili kanta za recikliranje za recikliranje rješavaju probleme industrijskog čišćenja. najčešći je predintervencija, može povećati kapacitet odvajanja različitih materijala oporavljeni proizvod može biti djelomično rješenje za neke od različitih dizajna industrijskih usisavača Nepotpuno.

Na primjer: Ai Xerox snažni industrijski usisavač može apsorbirati velike količine krute tvari koja se oporavila plutajući u zraku prašine, čestica i mokrih i suhih industrijskih usisavača, usisavanje usisavača može istovremeno zadovoljiti različite potrebe različitih kupaca.

d odjeljak o zagradama i priboru: smjer dizajna industrijskih strojeva za čišćenje i pribora za neravne sve nosače i okove izrađeni su od čelične konstrukcije, što je vrlo teško oštetiti. Čvrsti industrijski usisavači Ai Xerox mogu imati razne kombinacije različitih oblika pribora različitih konfiguracija. za različita mjesta, s različitim područjima tehničkih zahtjeva, ali i zbog vanjskih manifestacija industrijske diverzifikacije svojstvenih potrebama.


(2) načela jasnih strukturnih aspekata materijala:


Povucite šasiju snage industrijski usisavač i ljuska od prašine izrađene od nehrđajućeg čelika, mogu učinkovito zaštititi motorni dio šasije nije oštećen.


Za kućanske čistače, industrijski usisavač potpuno je oprema za uklanjanje prašine za industriju, snaga, snažno usisavanje, izdržljiviji, tvornička prašina je neophodan stroj.