sve kategorije
EN

Vijesti iz tvrtke

Početna>Vijesti>Vijesti iz tvrtke

Klasifikacija naivca

Vrijeme: 2016-05-17 Učitavanja: 8

Gusenice mogu imati razne:

Upotreba razlike u atmosferskom tlaku između unutarnje i vanjske strane adsorpcije, jedna vrsta vješanja na predmet, ili alat za dohvaćanje predmeta.

Sljedeća magnetska stezna glava posvećena je adsorpciji feromagnetskog materijala i fiksna, većina aplikacija u području mehaničke obrade.

Korištenje dodataka usisnih alatnih strojeva steže obradak. Najčešće korištena magnetska sisaljka uglavnom je pravokutna ili u obliku diska. Koristi magnetsku silu za usisavanje čvrstog feromagnetskog obratka za površinsku brusilicu, ali i za glodalice i tokarilice, CNC alatne strojeve, obradne centre i slično. Magnetska stezna glava prema izvoru kategorija elektromagnetskih i trajnih magneta. ① magnechuck: tijelo s više setova zavojnica kroz istosmjernu struju stvara magnetsko polje uvučeno u obradak; prekinite napajanje, magnetsko polje nestaje, otpustite izradak. ② usisavač s trajnim magnetima: tijelo s uredno posloženim i nemagnetskim materijalom odvojeno trajnim magnetom, magnet kada ploča usisača magnetnog vodilice poravnana s linijama magnetskog polja tvori zatvorenu petlju kroz obradak, uvučenu u obradak; pri okretanju magneta ručke i vodećeg magneta za posrtanje, linije magnetskog polja više ne uklanjaju obradak kroz obradak, to možete.

Bivši elektromagnetski usisni usisavač s permanentnim magnetom od malog. Ali sada za poboljšanje performansi magnetskog materijala radi poboljšanja dizajna i procesa proizvodnje, usisavanje usisavača s trajnim magnetima može se učiniti većim od usisavanja magneta s elektromagnetskim usisavanjem pod naponom, a ne zbog vrućice i deformiranja, To ne utječe na točnost obrade. Ali i zato što postoji vrlo mala deformacija magnetostriktivne i još jedne vakuumskom usisnom vakuumskom usisnom čašom i upotrebom pozitivnog i negativnog privlačenja elektrostatičkog naboja između obratka i stola elektrostatske stezne glave. Ove su usisnice male usisnice primjenjivo je samo na nemagnetske usko uske tankoslojne izratke i ostale izratke.

Stezna glava (stezna glava) je vakuumska stezna glava za održavanje dva odvojena predmeta koja nisu povezana s tehnologijom kroz vakuum. Postoje industrijske i civilne primjene točaka u industriji promjenom stupnja vakuumskih usisnih čaša kako bi se postiglo rukovanje, proces migracije "uzima" i "otvara", s automatiziranom mehanizacijom.

Glavni aspekti civilnog života obješeni su u bilo kojem trenutku kako bi se zadovoljile potrebe ljudi. Budući da mora "uzeti", može "osloboditi" svojstva, korišten je za vješanje odjeće na ručnike. A neki će naivčina objesiti u torbu i druge predmete, pa kad ne možete pronaći mjesto za odlaganje vrećice, torba može biti obješena o zid prijatelja. Također poznat kao trajni magnet za usisavanje ili magnetni stezni mehanizam, mehanička tvornica, tvornica kalupa, tvornica kovanja, čeličane, brodogradilišta, pa upotreba osnovnih svojstava alata za rukovanje čelikom može uvelike poboljšati masivne, cilindrične, limne, nepravilne vodljive učinkovitost rukovanja magnetskim željeznim materijalima. Usisavač s trajnim magnetom visokokvalitetni su NdFeB-ovi rijetki zemaljski materijali (N> 40) za jezgru, ručka se okreće rukom povlačeći sisaljku, sisač za promjenu unutarnjeg NdFeB-ovog magnetskog sustava kako bi se postiglo rukovanje obratkom potrebno zadržavanje ili oslobađanje.