sve kategorije

Vijesti iz tvrtke

Početna>Vijesti>Vijesti iz tvrtke

Industrijski usisavači koriste i rade

Vrijeme: 2011-03-29 Učitavanja: 6

Industrijski usisavači, usisavači, poznati i kao usisavači; usisavač za čišćenje princip je upotreba efekta usisavanja, za uklanjanje površinske nečistoće i usisane prašine suhe nečistoće, poput linija s podova, tepiha, zidova, namještaja i ostalog, lako metlom, papirnatom dlakom i tako dalje. Njegova glavna komponenta je vakuumska pumpa, filter vrećica (ili filter), crijevo, produžne cijevi različitih oblika i različite mlaznice. Suvremeni dodatak za usisavač na raznim, za uklanjanje prljavštine tepihu dizajnira grubu četku, malu četku, rotirajuću četku, očistite kut pomoću ravne mlaznice, kako biste očistili poliranu četku za analizu ploče.

Prema funkcijama možemo podijeliti na obične kemijske čistionice, kao i mokre i suhe usisavače.

Obične kemijske čistionice imaju puhalo na motorni pogon, brzi rad nakon napajanja, unutar usisavača stvara se trenutni vakuum, unutarnji tlak je mnogo niži od vanjskog tlaka zraka, razlika tlaka u ulozi prašine i nečistoće u zrak usisavačem unutar bubnja, kroz filtere vrećice za prašinu, prašinu koja ostaje u vrećici za prašinu, pročišćeni zrak kroz motor za izlazak u prostoriju, radi hlađenja motora, očistite zrak.

Mokri i suhi usisavač radi s običnim usisavačem mnogo se razlikuje od centrifugalne komore. Kad se prašina, zrak i voda usisaju u centrifugalnu komoru, težina velike vode nakon rotacije velikom brzinom centrifugiranja nakon što unutarnji zid Shuaixianga ulije u sljedeći set kašika. Dok lakši prašina i zrak prolaze kroz komoru nakon centrifugiranja, u filter vrećicu filtriraju prašinu.

Upotreba se može podijeliti, industrijski usisavači, komercijalni usisavači, kućanski uređaji.

Industrijski usisavač za prikupljanje lekcija za proizvodnju u industriji, za rad, čestice medijskog otpada nastale tijekom transporta, dimnu prašinu, vodu i ostalu opremu. Industrijski usisavači AC napajanje, velike snage, općenito se može podijeliti u dvije vrste fiksne i mobilne, a njegov radni princip je upotreba produžetka visokog tlaka na motorni pogon (ili korištenje jednog stroja) stvara negativni tlak u ograničenom volumenu , stvarajući tako usisavanje, medij nakon usisavanja materijala kroz filter vrećicu ili filtrirnu kantu za sekundarnu filtraciju, obični tip može apsorbirati samo srednje suho stvaranje vlage, mokar i suh tip resorptivnog koji nastaje tijekom prerade ulja, vode i slično . Nakon ugradnje ispušne cijevi može se koristiti za usisavanje procesa proizvodnih operacija dimova, plinova. Čistija industrijska primjena najistaknutijih je primjena u čistim sobama.

Komercijalni mokri i suhi usisavač za usisavanje uglavnom za turbine, može upijati vodu, može raditi dugo, praktično i praktično, veći napon je 220 V, koristi se za urede, trgovačke centre, hotele, restorane itd.

Kućanski uređaji za čišćenje obično se koriste za uklanjanje prašine, ne znajući da usisavač također može igrati brojne alternativne funkcije.

1, pri korištenju predmeta kolekcije. Zbog velike kolekcije posteljine i ostalih predmeta zauzimaju prostor za odlaganje, lako i nepropisno provrtano mjesto mora se mijenjati kad se sezona promijeni. Ako ih stavite u zapečaćene plastične vrećice po mjeri, tada će vakuumski zatvorene rešetke biti lišene zračnog jastuka, ne samo da mogu uštedjeti velik prostor za skladištenje, već i lako navlažiti plijesan.

2, pronaći sitnice. Kućni život neizbježno će biti sitni predmeti kao što su gumbi koji slučajno padnu, tablete, kapice, igle itd., Pomoću usisnih instrumenata koji se mogu lako pronaći. Prije upotrebe, prva usisna cijev usisavača s vezanim slojem gazne tkanine, a zatim odaberite odgovarajuće predmete prema veličini vjetra, a zatim se snaga okreće u ustima slamnatim leglom pri klizanju naprijed-natrag , ispušteni predmeti uskoro će se adsorbirati na gazu.

3, uređaji za čišćenje prašine. Usisavač također može koristiti kao što su televizori, DVD uređaji, računala, stereo uređaji, klima uređaji i drugi uređaji za rutinsko održavanje, uklanja električnu prašinu i šire. Kada prašina, prvo treba isključiti električne uređaje, u skladu s uputama za uklanjanje električnog kućišta otvara se, odaberite odgovarajući oblik slame umetnuta u metodu unutarnjeg električnog pepela za čišćenje, a zatim upotrijebite sušilo za kosu da biste se riješili vlage, a zatim završnu ljusku instalirana restitucija može biti.