sve kategorije

Početna>Vijesti>Vijesti iz tvrtke

Industrijski prijenosni punjivi usisavač

Vrijeme: 2016-07-15 Učitavanja: 13

Što se tiče punjenja industrijskih usisavača, autsajderi se mogu osjećati nepoznato. U stvari, industrijski usisavač za punjenje zapravo nije povezan na izmjeničnu struju, na vlastitu bateriju za rad. Punjivi usisavač u usisni ventilator, baterijski sklop, komoru za skladištenje prašine, crijevo, cijev i usisni otvor različitih oblika, ima visoku električnu snagu usisnog ventilatora nakon električnog usisnog ventilatora pri velikim brzinama, tako da se unutar stroja formiraju trenutni vakuum, unutarnji tlak znatno niži od vanjskog tlaka zraka, razlika tlaka u toj ulozi, kao nečistoća i prašina u komoru za prašinu pročistača zraka, a zatim kroz filtre sklopa filtra, centrifugalna sila prašine napušta prašine u kantu za smeće, pročišćeni zrak ispušta se kroz ispust kućišta stroja, pa ciklus rada. Mokri i suhi usisavač radi s običnim usisavačem i mijenja se malo drugačije od strukture. Kada se prašina, zrak i voda uvuku u stroj, težina velike vode nakon rotacije velikom brzinom centrifugiranja nakon što se unutarnji zid Shuaixiang ulije u sljedeći set kašika. Dok lakši prašina i zrak kroz komoru nakon centrifugiranja u filtrirajuću prašinu (usisavač za čišćenje princip je upotreba efekta usisavanja).

Paleta industrijskih usisavača za punjenje je vrlo široka, poput kvadrata, dizala, vlakova i zrakoplovnih stanica, te fino, također se može opremiti s tri električna sanitarna vozila u upotrebi, ručna cijev za usisavač može disati smeće u smeću automobila, što može uvelike smanjiti količina rada i radnici izloženi otpadu. Neke velike konferencijske sobe i radionice, posebno u nedostatku napajanja, i napajanja nisu prikladni za korištenje okoliša da bi se bolje istakle njegove prednosti.