sve kategorije
EN

Vijesti iz tvrtke

Početna>Vijesti>Vijesti iz tvrtke

Čišćenje je dobar pomoćnik prikladnih deset milijuna

Vrijeme: 2009-03-02 Učitavanja: 11

Usisavač dugo vremena

1901. godine carska dvorana kabine građevinskih inženjera na Leicester Squareu u Londonu posjetila je odjeljak Sjedinjenih Država na demonstracijama prašine. Ovaj stroj s komprimiranim zrakom koji se unosi u prašinu unosi u posudu, Booth vjeruje da ova metoda nije pametna jer mnogi nisu mogli otpuhati spremnik za prašinu. Kasnije je bio suprotan, napravio je vrlo jednostavnu metodu vakuumskog ispitivanja: rukom Pameng na naslonu stolice, s rupčićem ispred ispusta usisnog usta, što je rezultiralo rupcem pričvršćenim slojem prašine. Tako je napravio usisavač s jakim usisnim crijevom pumpe za zrak kroz vrećicu filtra za prašinu. Kolovoz 1901. Booth je patentirao usisavač i osnovao tvrtku, ali ne prodaje usisavače. Pumpa na benzinski motor postavljena je na kočiju, servis od vrata do vrata, dugo crijevo od prozora do čišćenja sobe, zaposlenici tvrtke nose odijela. Uslužne tvrtke štanda 1902. pozvane u katedralu Xi Minsi na krunidbu Edwarda VII., Korištene za čišćenje tepiha. Nakon toga posao je postajao sve napredniji. 1906. Obitelj Booth izradila je mali usisavač, "mali", ali težak 88 lb = 1 kg, previše glomazan i neuniverzalan iako nazvan. 0.4536. Izumitelj iz Ohaja Brisbane Gera napravio je lagani usisavač, postavljen je za administratora u trgovini, kako bi smanjio teret čišćenja tepiha, napravljen od usisavača s ventilatorom za usisavanje prašine stvorit će usisavač, a zatim ga otpuhati u džep. Zbog vlastite nesposobnosti za proizvodnju i prodaju, 1907. godine patent je prenio proizvođaču krzna Hoover. Hoover je tada počeo proizvoditi remenicu "O" tip usisavača na tržištu je sasvim dobro, prva sredstva za čišćenje u kućanstvu razumnog dizajna, razvoj u principu nema velikih promjena.

Usisavač alarmantnom brzinom

Stalnim napretkom znanosti i tehnologije i povećanjem životnog standarda ljudi, proizvodi za usisavanje postupno se nadograđuju i nadograđuju, novi su proizvodi idealni, moderna sredstva za čišćenje u domaćinstvu su alati za čišćenje, sa svojim čistim, štedeći vrijeme i trud ljudi superiornosti svih dobnih skupina . Pogotovo s povećanjem broja kućanstava koja koriste tepihe, usisavači su ušli u svako kućanstvo. Usisavač ne može samo izvlačiti smeće po tlu, već i čistiti tepihe od prašine, sofu, otoman, ploče stolova, ormare, police, ladice, zid, strop, lampe, zavjese, odjeću, posteljinu i unutarnje ukrase. Upotrijebite usisavač kako biste izbjegli metle, prašinu, četke za čišćenje i sekundarno zagađenje okolnog okoliša, tako da svjež zrak i ugodan okoliš. Budući da ste usisavač posljednji put koristili samo nekoliko minuta, desetke minuta, toliko snage, prosječna mjesečna potrošnja kućanstva koštala je samo nekoliko dolara.
Posljednjih godina, brzi razvoj domaćeg tržišta usisavača, godišnja stopa rasta zadržala se na više od 15%, prema podacima Državnog zavoda za statistiku pokazuju da je u 2002. Tržište nekretnina u Kini upravo počelo vruće kada ukupni je usisavač porastao za 41.18%; 2003. godine izbijanje "SARS-a" u Kini, a povezano je sa zdravljem stanovnika koji žive u čistijim proizvodima, poraslo je za 35.08 posto; u 2004., ista stopa rasta od više od 20% u 2005. kako bi se potaknula potražnja na tržištu nekretnina, porast od novog najvišeg, za 76.71 posto; od siječnja do prosinca 2006., nacionalna čistija kumulativna proizvodnja od 52,285,500 jedinica u usporedbi s istim razdobljem 2005. smanjila se za 2.62%. 2006. siječanj-prosinac, provincija Guangdong, čišća proizvodnja iznosila je 19,111,400 jedinica, što je 6.69 posto više u odnosu na isto razdoblje 2005. godine; u 2006. od siječnja do prosinca, provincija Jiangsu, čistija proizvodnja iznosila je 16,969,800 jedinica, što je za 11.26 posto manje u odnosu na isto razdoblje 2005. U 2007. ukupna proizvodnja 67.14 milijuna usisavača, što je 27.45 posto više. Dok je čistija proizvodnja u provinciji Jiangsu, najviša u 2007. godini, od siječnja do kolovoza u provinciji Jiangsu, čistija proizvodnja iznosila 15,318,600 jedinica, što je porast od 24.98% u odnosu na isto razdoblje 2006. godine; slijedi provincija Guangdong, čistija proizvodnja iznosila je 14.252 milijuna jedinica, što je porast u odnosu na isto razdoblje 2006. za 15.09 posto. 2007–2011. Kinesko tržište malih kućanskih aparata nastavit će snažan rast, stopa rasta ostaje oko 7% u 2011. godini, a očekuje se da će tržište doseći 18.1 milijardu juana. Na tržištu usisavača, kineski koncept potrošačke potrošnje također mora uložiti velike napore u njegovanju, barem je zasad tržište relativno teško. Sjedinjene Države, zmaj, Electrolux i drugi domaći i inozemni proizvođači također su rekli da je rješavanje nedostataka čistijeg svjesnog potrošača u Kini najvažnije pitanje razvoja tržišta. Međutim, kontinuiranim poboljšanjem životnog standarda, promjenama u zahtjevima za poboljšanjem kućnog okoliša i stavovima potrošača, potražnja za čistijim sredstvima trebala bi imati novi proboj.

Širok asortiman usisavača

Mnoge vrste usisavača, prema obliku, mogu se podijeliti na okomite (uključujući bubanj), vodoravne, prijenosne, mikro četiri vrste. Uspravni usisavač s bačvastim ili kvadratnim dijelom uglavnom podijeljen na dva dijela, vrh motora, pogonski dio, donji dio kutije za prašinu. Vodoravni usisavač ili više automobila pravokutnog oblika, prije i poslije dva dijela, prednji dio kutije za prašinu, stražnji dio motora. Prijenosni usisavač može se podijeliti u četiri vrste oblika, manji volumen ramena, kada se koristi natrag u ramenu, mala snaga; šipka u obliku šipke, gornji kraj ručke, donji kraj mlaznice, mala izlazna snaga; manji i prijenosniji mali, može se koristiti izravno u ruci, male izlazne snage; minijaturna višenamjenska baterija, manja, koristi se za čišćenje odjeće, opreme itd., mikro-napajanje.
Korištenjem funkcije možemo podijeliti na suhi, mokri i suhi tip, vosak i tepih te ostale četiri; podijeljeno s ulaznom snagom može biti 100,200,300,400,500,600,700,800,900,1000, 1500,2000W ostalo. Tamo gdje se više od 800 W snage, pogodne za hotele, restorane, poduzeća i ustanove, sljedećih 800 W, 200 W ili više snage za male, manje od 200 W za mikro snagu, obično koriste u kućnim usisavačima male snage.

Domaći usisivač srednje i male snage uglavnom je okomit ili vodoravan, dno s kotačićima, može se slobodno kretati, s ručkom, usisnom cijevi, mlaznicom i ostalim dodacima.